ЗА НАС

ГОБЕКС ПЛУС Скопје е официјален претставник за Македонија на “ВЛАСИНА ПЕЛЕТ” Р.Србија производител на висококвалитетни пелети направени од бука без кора.Фирмата применува европски стандарди за квалитет и вложува напор во насока кон обезбедување на стандардно квалитетни суровини што овозможува производство на пелети со висока енергетска вредност (над

повеќе